vrijdag 19 april 2013

SintJansmarkt 2013




SintJansmarkt 22 juni

Op zaterdag 22 juni 2013 vindt, voor de achtste keer, de SintJansmarkt plaats op het erf rond boerderij Oldeklooster en in de Cloostertuin in Kloosterburen. De markt is van 11.00u tot 18.00u en ook dit jaar in combinatie met de Culturele Marnedag in het Kronkelhoes.

In vorige jaren was de markt een groot succes. Dit jaar belooft het opnieuw een feestelijke markt te worden met een ruim aanbod van mooie, leuke en lekkere dingen. Wat kunt u zoal verwachten? Prachtige wol, boeken en boekbinden, papierscheppen en papierkunst, beeldende kunst, textiel, keramiek, sieraden, bloemen, kruiden en vlier en vele andere bijzondere producten. Behalve circa dertig kramen is er ook muziek en theater en voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten.

De SintJansmarkt in de Cloostertuin is een plek om lekker te slenteren, uw ogen en oren de kost te geven en te genieten van wat groeit en bloeit. Tijdens en na afloop van de markt is er gelegenheid om op het terras een hapje te eten of wat te drinken en ook ’s avonds is er een programma (nog nader te bepalen).

De organisatie heeft er weer veel zin in. We hopen u te mogen begroeten op 22 juni!

Wie er eens lekker uit wil, kan er een heel weekend Kloosterburen van maken. Op zondag 23 juni vindt het evenement ‘Kunst op de Deel’ plaats. In zes boeren schuren kunnen bezoekers genieten van beeldende kunst, muziek, film, theater en installatiekunst (voor meer info, zie: www.scak.nl). Voor diegenen die niets willen missen, zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten